Woef en Aju van Theater KamaK

0
482
KamaK gaat naar de maan en zegt 'Aju'!

HENGELO – Na een besloten première voert Theater KamaK deze maand zeven keer de dubbelvoorstelling ‘Woef’ en ‘Aju’ op, met als overkoepelend thema ‘Afscheid’. De stukken zijn geschreven en geregisseerd door Oscar Wagenmans.

Aju

Als een groepje bejaarden te horen krijgt dat ze naar de maan kunnen lopen voegen ze de daad bij het woord. Ze laten een kaartje achter met ‘wij zijn weg’ en verlaten de aarde. Wacht eens even, dat kan toch helemaal niet? Een voorstelling over dromen, afscheid nemen en ergens in geloven.

Woef

Elk jaar trekken trotse hondenbezitters naar de grote hondenshow Woef om hun hond te laten keuren en mee te laten doen aan de behendigheidswedstrijd. De gedoodverfde winnaar, de stoere en gespierde buldog Mau Mau, staat op het punt zijn hoofdprijs op te eisen maar dan neemt het lot een volledig andere wending. Niets is meer zeker en de uitslag ongewis. U houdt maar beter uw eigen hondje goed in de gaten.

Data

De voorstellingen zijn op zondag 5 november om 15.00 uur (uitverkocht), vrijdag 10 november om 20.00 uur, zondag 12 november om 15.00 uur, donderdag 16 november om 20.00 uur, zondag 19 november om 15.00 uur, vrijdag 24 november om 20.00 uur en zondag 26 november om 15.00 uur. De voorstellingen worden opgevoerd in het Kamaktheater, Esrein15.

Kaarten

Kaartjes kosten 10 euro en zijn te reserveren bij theater KamaK, tel. 256 97 79 of per mail naar info@kamak.nl (onder vermelding van naam en telefoonnummer).

Sponsor