Wie komt er griezelen in de Waarbeek?

0
410
Twekky en theatergroep De Nar promoten het aankomende griezelevenement in De Waarbeek. Foto's: Facebook theatergroep De Nar

HENGELO/BORNE – Leden van theatergroep De Nar waren zondagmiddag samen met Twekky naar de Halloween koopzondag in Borne gegaan. Doel was mensen te attenderen op het Haunted House Hengelo in Familiepretpark de Waarbeek.

Het Haunted House Hengelo met als thema Freak Circus wordt op de zaterdagen 21 en 28 oktober gepresenteerd bij de Waarbeek.


Tijdens deze dagen zijn er allerlei extra Halloween activiteiten te doen en voor de echte durfals is er een heus horrorhuis. Het park is beide dagen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Dit happy halloween event is geschikt voor alle leeftijden. De adviesleeftijd voor het horrorhuis is 12+. Kaarten kosten 9,95 euro online en 12,50 euro aan de kassa.

Kaarten winnen?

Like, deel & win vier dagkaarten + snackpakket voor Haunted House Hengelo bij Familiepretpark de Waarbeek. Ga naar www.facebook.com/TheatergroepDeNar/ De winnaar wordt op vrijdag 20 oktober bekendgemaakt.

Sponsor