Vrijdag feestelijke heropening Aldi Hengelose Es

0
694
Foto: Aldi Nederland

HENGELO – De verbouwde Aldi-vestiging in winkelcentrum Hengelose Es wordt op vrijdag 2 maart om 08.00 uur feestelijk heropend. De opening wordt verricht door wethouder Mariska ten Heuw samen met de filiaalleiders Tony Aktan en John Lotgerink Bruinenberg.

Het Aldi-filiaal is flink groter geworden: van 712 m2 verkoopruimte naar 1.062 m2. De vernieuwde Aldi is helder, overzichtelijk en ruim. Door de ledverlichting is er beter zicht, meer sfeer en door de nieuwe bewijzering is alles nog sneller te vinden.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Nieuw is ook de bakstraat met vers afgebakken broodjes. Foto: Aldi Nederland

Opening

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten is de prijs direct zichtbaar: bijvoorbeeld een jacuzzi, een externe harde schijf of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Proeverij

Om de klanten extra te verwennen, worden op de openingsdag door middel van ‘live cooking’ diverse kleine gerechten vers bereid die gratis kunnen worden geproefd. In het weekend na de opening zijn er ook diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De winkel aan de Uitslagsweg 95-9 is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Sponsor