Voor 7,50 euro naar De Waarbeek

0
970
Koop kaarten voor Familiepretpark de Waarbeek met 25% korting. Foto: De Waarbeek

HENGELO – Familiepretpark De Waarbeek verkoopt tot en met 30 maart tickets voor 7,50 euro. De tickets zijn het gehele seizoen geldig. 

De kaarten zijn online te bestellen: www.waarbeek.nl/tickets

Abonnement met korting

De presale actie geldt ook voor abonnementen. Die kunnen tot en met 30 maart met 10 euro korting worden gekocht. In de voorverkoop betaalt men voor een abonnement slechts 29,95 euro in plaats van 39,95 euro p.p. Hiervoor kan het hele seizoen onbeperkt worden gespeeld in De Waarbeek. Ook het parkeren is dan gratis. Ga naar: www.waarbeek.nl/seizoenspas. Om gebruik te maken van deze actie voer de kortingscode: waarbeek2018 in tijdens het bestellen.

Opening 31 maart

Het Hengelose pretpark, met de oudste nog werkende stalen achtbaan van de wereld, opent in het paasweekend zijn deuren. Met wel 45 attracties is De Waarbeek een vertrouwde plek voor een dagje plezier voor kinderen tot 12 jaar.

De rodelbaan is de trots van het park. Foto: De Waarbeek

Paasbrunch

Ook dit jaar heeft de Waarbeek samen met het pannenkoekenhuis een paasbrunch samengesteld voor eerste en tweede paasdag. Volwassenen betalen 19,95 euro en kinderen 14,95 euro, inclusief toegang tot het park. Voor een uitgebreid overzicht kijk op: www.waarbeek.nl/paasbrunch

Sponsor