Versterking voor het eerste van ATC’65

0
735
ATC'65 heeft enkele nieuwe spelers aangetrokken.

HENGELO – Omdat een flink aantal selectiespelers, waaronder ervaren krachten als aanvoerder Niels Knoef, Tim Slotboom, Jasper van den Brink, Niels Bijen en Maris Langkamp om uiteenlopende redenen zijn gestopt en spits Max Krake is overgestapt naar Rigtersbleek, kon de eerste selectie wel wat versterking gebruiken.

Voor komend seizoen is de selectie versterkt met de volgende spelers: Tommie Nuchelmans, Maikel Berends, Gijs Noltes, Ömer Karaca en Djenghis D’Andrea.

Tommie Nuchelmans
Tommie (19) is een echte centrumspits, kopsterk met een neusje voor de goal. Hij komt over van Quick’20. Afgelopen seizoen wist hij 23 keer tot scoren te komen in de reserve zondag hoofdklasse.

Maikel Berends
Maikel (21) heeft de landelijke jeugdopleiding genoten bij HVV Tubantia en speelde afgelopen seizoen voor HVV Hengelo 1. Maikel is een zowel creatieve als atletische speler en kan uit de voeten als buitenspeler en middenvelder.

Gijs Noltes
Gijs (21) is een multifunctionele speler, die zowel als
buitenspeler, middenvelder en verdediger uit de voeten kan. Ook Gijs heeft in de landelijke jeugdopleiding van HVV Tubantia gespeeld en voetbalde afgelopen seizoen in het eerste elftal van HVV Hengelo.

Keepers

Met betrekking tot de selectiekeepers in het eerste en tweede elftal zal het beleid geprofessionaliseerd worden doordat er met 4 keepers gewerkt gaat worden. Naast Arjan Haverkate, momenteel keeper van de tweede selectie,
komen de volgende keepers naar ATC’65:

Ömer Karaca
Ömer (22) is keeper van Barbaros 1 en was een paar jaar geleden al actief in het eerste elftal van ATC’65. Ömer is een talentvolle keeper die zowel goed is op de lijn als van het doel af.

Djenghis D’Andrea
Djenghis (21) is keeper bij HVV Hengelo en was eveneens in de jeugd actief bij ATC’65. Hij is een meevoetballende keeper en toonde in de gesprekken de gretigheid om superfit voor de dag te gaan komen.

Voor de invulling van de overgebleven keeperspositie lopen nog gesprekken.

Jonge selectie

Het zijn allemaal jonge spelers tussen tussen de 19 en 22 jaar, maar toch gaat de gemiddelde leeftijd van de selectie door deze aanwinsten omhoog. ”We hebben het komend jaar een hele jonge selectie, waarin alleen Bas Peters (22), Rutger Bijl (20) en Mervin Jansman (20) drie jaar ervaring hebben als basisspeler. Afgelopen seizoen zijn de eerstejaars A-junioren Sverre Grondman en Brandt Peters doorgebroken in het eerste. De komende jaren zit er nog veel meer talent aan te komen, maar versterking voor het komende seizoen was hard nodig”, aldus de clubleiding op Facebook.

Sponsor