Verlies voor BWO en Tubantia in eerste klasse

0
489
Alleen winst voor Barbaros en Juliana'32.

HENGELO – BWO speelde zondagmiddag de eerste wedstrijd ooit in de eerste klasse. Het eerste ging thuis tegen RKZVC strijdend ten onder.

BWO kwam nog terug van een 4-0 achterstand maar kwam helaas één doelpunt te kort. Het werd 3-4 op sportpark De Noork. Met voor de blauwwitten doelpunten van Sven Mentink, Bryan Nijhof en Bas van den Heuvel.

In dezelfde eerste klasse E verloor ook HVV Tubantia. Al vroeg in de wedstrijd kwam Tubantia met 1-0 achter in de wedstrijd tegen Bemmel sc. Daar waar Tubantia de 1-1 had moeten maken, scoorde Bemmel sc in de tegenaanval de 2-0. Bas ter Horst deed nog iets terug en bracht Tubantia op 2-1. Tubantia vergat zich te belonen in de tweede helft en het werd dus een 2-1 nederlaag in Bemmel.

Tweede klasse J

Ook verlies voor Achilles’12 in de tweede klasse J. Het elftal verloor van Columbia met 2-1. De ruststand was 0-0.

ATC’65 tegen MVV’29 eindigde in 4-4. MVV’29 opende in de negende minuut de score. Mike Gigengack scoorde in de 27e minuut de gelijkmaker. Ook de 2-1 was het werk van Gigengack. Kort daarop maakte MVV’29 de gelijkmaker. Na rust tekende Badr Hamdaoui voor de 3-2 en Tommie Nuchelmans in de 89e minuut voor de 4-4.

Derde klasse A

Winst was er voor Barbaros. De ploeg won met 0-2 van DSVD. Öztürk trapte zowel de 0-1 als de 0-2 er in.

Vierde klasse A

Sportclub Overdinkel tegen Hengelo eindigde in 2-1.

Zaterdag derde klasse D

Wilhelminaschool verloor zaterdag met 3-1 van Quick’20.
Juliana’32 won met 2-0 van Drienerlo 2-0. Bruinsma en Zengerink scoorden.

Sponsor