Uitverkoop bij Baum Sport by Milo

0
592
Baum Sport 2.0 is vanaf 28 oktober aan de Smutsstraat 12 gevestigd. Met onder andere een Goldbergh shop. Foto: Facebook Baum Sport by Milo

HENGELO – Baum Sport by Milo gaat verhuizen en ruimt alles op. Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus is er een zomer outletweekend aan de Drienerstraat 75. 

Baum Sport by Milo opent eind oktober de nieuwe winkel aan de Smutsstraat 12. De verbouwing van dat pand is in volle gang. ”Er wordt hard gewerkt om een droomwinkel te realiseren”, aldus de eigenaar. Een winkel met 800 m2 wintersportbeleving.

Sneak peek

Hierbij alvast een klein voorproefje van al het moois dat komen gaat. In de nieuwe zaak aan de Smutsstraat komt onder andere een Goldbergh shop van 15m2. Ook komt er een de grootste Burton shop in shop van Europa. Ruim 80m2 alleen maar Burton.

Foto: Facebook Baum Sport by Milo

Aanbiedingen

Alle sneakers (New Balance, Vans, Lacoste en Converse) kosten dit weekend 25 euro en alle kids sneakers 15 euro. Alle bikini’s en alle zwemshorts gaan voor 25 euro over de toonbank en alle slippers worden verkocht met 50 % korting. Op alle kleding en zonnebrillen zit zaterdag en zondag 60 % korting.

 

 

Sponsor