Twentse Vrouwenloop voor Nije Hoeve

0
654
De organisatie van de Twentse Vrouwenloop draagt graag haar steentje bij aan de Nije Hoeve in Hengelo.

HENGELO/ENSCHEDE – De Stichting Marathon Enschede houdt op zondag 25 juni voor de achtste keer de Twentse Vrouwenloop voor vrouwen met een passie en een missie.

Er kan gekozen worden uit een drietal onderdelen: 5 kilometer hardlopen, 10 kilometer hardlopen of 6 kilometer wandelen.

Moeders en dochters

Ook kan worden ingeschreven voor de Loes Moeder-Dochterloop. Deze run is speciaal voor moeders en hun dochters, samen sportief bezig zijn en finishen op deze dag, dat is het gebaar.

De Twentse Vrouwenloop wordt gehouden op het Universiteitsterrein aan de rand van Enschede. Er wordt deze dag gestart met een gezamelijke warming up, daarna gaan de diverse afstanden van start.

Programma

10.00 uur Inschrijfbureau & Lifestyledorp open
11.00 uur Warming up kinderen
11.15 uur Start Loes Moeder-Dochterloop
11.30 uur Start wandelafstand
11.45 uur Warming up voor 5 en 10 kilometer
12.00 uur Start 5 en 10 kilometer

Goede doel

De Twentse Vrouwenloop is geen vrouwenloop zonder een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor de Nije Stichting, het centrum voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker. Het geld is voor de Nije Hoeve, de droom van initiatiefneemster Debby Nijenhuis van de Nije Stichting. De Nije Hoeve komt op het Gezondheidspark in Hengelo. Iedere inschrijving levert 2 euro op voor de Nije Stichting.

De Nije Hoeve

Voor meer informatie en inschrijving: www.twentsevrouwenloop.nl

Sponsor