Tweede editie WinterWorld Twente

0
2718
WinterWorld Twente biedt weer winterplezier voor groot en klein. Vanaf 3 november kan er worden geschaatst. Foto: WinterWorld Twente

HENGELO – Ja!!! Er kan weer worden geschaatst. In Hengelo wordt van vrijdag 3 november tot en met zondag 7 januari de tweede editie gehouden van WinterWorld Twente.

De eerste editie trok vorig jaar volgens de organisatie ruim zestigduizend bezoekers en was daarmee succesvol verlopen. Daarom wordt de binnenstad eind deze maand opnieuw omgetoverd in een winters paradijs. 

Grote schaatsbaan

Op het Burg. Jansenplein wordt wederom een schaatsbaan van 600 m2 gebouwd met daaromheen een grand café met een originele Tiroler Stube, kinderattracties en eettentjes. Een winterse wereld met oliebollen, warme chocolademelk en glühwein.

Programma

Gewoon lekker schaatsen of juist iets nieuws proberen? Doordeweeks worden schaats-, curling en ijshockeyclinics aangeboden. Ook discoschaatsen staat op het programma. En in december komen Sinterklaas en de Kerstman weer naar de Hengelose kerststad.

Op donderdag 2 november is de officiële opening voor genodigden en vanaf vrijdag 3 november kan iedereen komen schaatsen, zoveel en zolang die maar wil.

www.winterworld.nl

Sponsor