Tubantia wint uit bij Stevo

0
1088
De opkomst bij Kloosterhaar-Wilhelminaschool. Voor het publiek een leuke eerste helft met goed voetbal. De tweede helft bracht niets meer. Foto: Facebook sv Wilhelminaschool

HENGELO – Tubantia heeft zondagmiddag met 0-1 van Stevo gewonnen. In de eerste helft werd na een corner het enige doelpunt heel simpel binnengekopt bij de eerste paal door Frank Teuiten.

Stevo ging op het eind van de eerste helft nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Tubantia verdedigde met verve en wat Stevo ook deed, het lukte maar niet de bal in het doel te krijgen. En wat restte was een zure nederlaag voor de thuisploeg.

In dezelfde eerste klasse E verloor BWO met 0-3 van Rigtersbleek. De doelpunten werden gemaakt door Jacob Saïd (2x) en Jasper Agelink.

Tweede klasse J

Ook verlies voor ATC’65 in de tweede klasse J. ATC kwam in de 21e minuut op voorsprong door een doelpunt van Gijs Noltes. Vlak voor rust scoorde Luctor et Emergo de gelijkmaker. In de tweede helft trapte Middelkamp de 2-1 en 3-1 binnen.

MVV’29 versloeg Achilles’12 met 1-4 en passeerde daarmee ATC’65 op de ranglijst. ATC staat nu tiende.

Derde klasse A

Drie punten in de pocket voor Barbaros, dat Reutum versloeg met 1-0. Hasan Cebeci maakte in de 52e minuut met een mooi afstandsschot het enige doelpunt in deze wedstrijd.

Vierde klasse A

Hengelo – RSC eindigde in 2-1. Maikel Berends scoorde voor Hengelo beide treffers.

Zaterdag derde klasse D

Juliana’32 verloor met 3-5 van ASV’57. Juliana kwam in de 28e minuut op voorsprong door Thijs van Gessel. Echter twee minuten later wist ASV met het hoofd gelijk te maken. Op slag van rust kopte Tom Groot Breteler vanuit een perfecte corner de 2-1 binnen. Maar ook ASV trapte er voor rust nog eentje in: 2-2. Na een dikke 10 minuten in de tweede helft stond het 3-3. Na de 3-4 van de bezoekers kwam er geen ‘alles of niets spel’ maar bleef de thuisploeg alleen speldenprikjes uitdelen. En in de slotminuut van de blessuretijd wist tenslotte ASV nog de 3-5 binnen te schieten.

Wilhelminaschool boekte een overwinning bij Kloosterhaar: 2-3. De ploeg staat nu in de 3e periode op plek 2 met 1 punt achterstand op Bergentheim. De wedstrijd begon zaterdag dramatisch voor de ploeg uit Hengelo. Na 5 minuten stond er namelijk gewoon 2-0 op het scorebord. In de 11e minuut volgde de aansluitingstreffer van Wilhelminaschool. Marvin de Leeuw tikte vervolgens met zijn rug naar de goal met een schitterend ‘hakje’ de 2-2 binnen. Jordy Nijenhuis benutte daarna in de eerste helft nog een penalty: 2-3. De tweede helft was van beide kanten helemaal niets meer.

Sponsor