Tubantia heeft eerste overwinning in de zak

0
532
Juliana'32 had meer verdiend. De thuisploeg had het meeste balbezit en genoeg kansjes maar het ontbrak de Hengeloërs aan geluk.

HENGELO – Tubantia heeft zondag in de eerste klasse E met 2-0 gewonnen van FC Winterswijk.

In het eerste half uur was er veel strijd maar kende de wedstrijd ook veel dode momenten door kleine overtredingen aan beide kanten. De elftallen gingen thee drinken bij een 0-0 tussenstand. In de 47ste minuut scoorde Gabriël Youssef de 1-0. Philippe de Bruijn tekende voor de 2-0. Een doelpunt van Winterswijk werd afgekeurd wegens buitenspel.

BWO hield in dezelfde klasse een punt over aan het treffen met Quick 1888. In Nijmegen werd het na negentig minuten spelen 2-2.

Tweede klasse J

ATC’65 verloor thuis met 0-1 van WSV. Het doelpunt viel laat: in de 87e minuut.

Ook verlies voor Achilles’12. De wedstrijd tegen Robur et Velocitas eindigde in 2-0.

Derde klasse A

Barbaros is nog steeds in de ‘winning mood’. Bij Sportclub Enschede werd het 2-5. Sportclub Enschede opende de score in de 14e minuut. Ekrem Lok scoorde tien minuten later de gelijkmaker. Vlak na rust scoorde hij ook de 1-2. De 1-3 trapte Cuneyt Avsar binnen uit een mooie vrije trap. In de 87e minuut viel de 1-4 door een eigen goal. In de 90e minuut werd het 2-4 en uit een mooie vrije trap van Hakan Kocoz werd het 2-5.

Vierde klasse A

Hengelo hield stand tegen EV & AC De Tubanters 1897 en mocht de overwinning mee naar huis nemen. De eindstand in Enschede was 3-4.

Zaterdag Derde klasse D

Juliana’32 verloor zaterdag met 0-1 van RKSV. De Rijssenaren scoorden uit een penalty.

Het trainersduo van Juliana 1, Marcel Degenaar en Nieck Rörink, neemt na dit seizoen afscheid. De twee stoppen na twee seizoenen. Het bestuur gaat op zoek naar opvolger(s) van dit duo.

Wilhelminaschool won met 1-6 van Achilles E. Na enkele mindere wedstrijden, met als dieptepunt de thuiswedstrijd tegen SVVN, wist Wilhelminaschool zich zaterdag dus goed te herpakken.

Sponsor