Topdrukte en veel gezelligheid op clubdag Judoschool Haagsma

0
873
Judoschool Haagsma hield zaterdag een clubdag voor alle leden. Foto: Judoschool Haagsma

HENGELO – Judoschool Haagsma sloot zaterdag het seizoen af met een gezellige clubdag voor alle leden en hun familie en vrienden. De lessen gaan nog tot de zomervakantie door, de toernooien en activiteiten liggen even stil.

De clubdag liet heel mooi het doel van de judoschool zien; iedereen een fantastische judo-ervaring bezorgen.

De dag stond dan ook bol van de activiteiten, interessante clinics en demonstraties tot de spannende strijd om het clubkampioenschap. Kinderen konden zich laten schminken, meedoen aan een wedstrijdje judopak hangen en zich uitleven op het springkussen. Voor alle judoka’s was er een medaille en een attentie.

Tevreden

Voorzitter Mark Schoonbeek: ”We zijn heel tevreden over deze dag, maar vooral ook over het geslaagde seizoen. We hebben als vereniging veel bereikt in een jaar. De club is gegroeid, er beleven nu nog meer judoka’s plezier aan deze mooie sport, we hebben scheidsrechters opgeleid, een aantal leden heeft de hogere Dan-examens gehaald en we hebben topprestaties neergezet op verschillende vooraanstaande toernooien, ook internationaal.”

Clubkampioenen

De volgende judoka’s werden in hun leeftijds- en gewichtsklasse clubkampioen: Ilan Bakacak, Ryan Boek, Ties Bouman, Twan Cremer, Thijs Diele, Storm Fallaux, Maikel Fidan, Steven Groot Bramel, Victor Groot Bramel, Britt Jacobs, Lucas Leghters, Lyam Middelbos, Jelena Nijhuis, Viktor Roenhorst, Matthijs Tempelaar, Bob Tijhuis, Rowan Uijen, Marleen Verver, Leon Vogelaar, Jeroen Vossebeld, Laurens Weseman, Maik Wilmink, Sahan Yilmaz en Tygo Yska.

Sponsor