Thijs en Sanne uit Hengelo racen voor zieke Fien

0
498
Er worden euro's ingezameld voor vrolijke Fien uit Hengelo. Geef gul voor deze kleine meid.

HENGELO – Thijs en Sanne Schoolkate uit Hengelo nemen in juni deel aan de Baltic Sea Circle 2018. Het vertrek is op 7 juni in Amsterdam. Het geld dat ze hiermee inzamelen is voor Fiens Fonds. 

Thijs en Sanne, beiden 30 jaar, reizen in 18 dagen 8.500 kilometer rond de Baltische Zee. Doneer euro’s voor kilometers. 1 euro per kilometer is voor Fiens Fonds.

Thijs en Sanne gaan de Baltic Sea Circle 2018 doen met hun oude Volvo om zoveel mogelijk euro’s in te zamelen voor Fiens Fonds.

Fien is ziek

Fien is de vrolijke dochter van Marleen en Maarten Kuipers uit Hengelo. Ze is een lief meisje van net 1 jaar oud. Fien is ziek, ze moet uiteindelijk een nieuwe lever.

Ronald McDonald Huis

De totale opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Groningen. Dit is de plek waar Marleen en Maarten slapen als Fien in het ziekenhuis verblijft.

De Slee

Thijs en Sanne rijden de race in De Slee: een Volvo V70 uit 1997. Die is naast vervoermiddel ook slaapcabine, foodtruck en stickerdrager.

De Slee gaat 8.500 kilometer afleggen voor Fien.
De uitdaging: 11 landen in 18 dagen zonder GPS.

Superactie Baard & Haar

Bas Diele van barbershop Baard & Haar aan de Marssteeg 22 in Hengelo werkt zaterdag 16 december de hele dag zonder afspraak, De opbrengst van deze dag gaat naar Fien. Ook staat er vanaf aanstaande zaterdag een donatiehuisje in de shop en hoopt Bas dat zijn klanten gul doneren.

In de Mitra in winkelcentrum Thiemsbrug staat inmiddels ook een huisje voor Fien.

www.facebook.com/fiensfonds
www.starteenactie.nl

De teller staat inmiddels op 2.757 euro. Het streefbedrag is 8.500 euro. Foto’s: Facebook fiensfondsbalticsearally

 

Sponsor