Ten Hag Makelaarsgroep vijftig jaar

0
623
Makelaarsgroep ten Hag viert vandaag het 50-jarig jubileum. Foto: Facebook ten Hag Hengelo

HENGELO – Ten Hag Makelaarsgroep bestaat vandaag vijftig jaar. Ook in de vestiging aan het Burg. Jansenplein in Hengelo werd vanmorgen namens de directie een heerlijke taart bezorgd.

Met een halve eeuw ervaring en negen vestigingen in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. 

Dienstverlening, kennis en persoonlijke aandacht zijn sleutelwoorden voor ten Hag. Naast kennis en ervaring heeft de makelaarsgroep door de jaren heen een uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd. Het bedrijf heeft ruim honderd medewerkers.

ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen.

Historie

Hennie ten Hag en Jan ten Kate begonnen op 15 juni 1967 in Enschede het Makelaars- en Assurantiekantoor ten Kate–ten Hag. Het eerste grote project in Enschede waar ten Hag bij betrokken werd, was een project in de wijk Wesselerbrink, betreffende de verkoop van 25 patiobungalows.

De continue groei en ontwikkeling van het kantoor leidde al gauw tot de noodzaak om nog een kantoor te openen. Deze tweede vestiging werd in 1973 geopend in Doetinchem. De volgende vestiging werd in 1978 geopend in Zwolle waarna al gauw vestigingen in Almelo, Deventer, Hengelo en Zutphen volgden. In 1979 verhuisde het Enschedese hoofdkantoor naar het hartje van de stad, naar de Boulevard 1945. Recentelijk werd uitgebreid in Vroomshoop en Apeldoorn.

ten Hag Prestatieprijs

ten Hag heeft in 1994 de ten Hag Prestatieprijs in het leven geroepen. Deze prijs wordt sinds 1994 uitgereikt aan bijzondere individuen/groepen die opmerkelijk veel hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Oost-Nederland.

Vanavond werd de ten Hag Prestatieprijs 2017 uitgereikt aan de bekende turnzussen Sanne en Lieke Wevers.

Sponsor