Taxichauffeur mishandeld in binnenstad Hengelo

0
468
De politie zoekt getuigen om meerdere verdachten van de mishandeling aan te kunnen houden. Foto: Facebook Politie Hengelo

HENGELO – Een taxichauffeur is zondagmorgen rond 04.15 uur mishandeld op de Langestraat, vlak voor Club Merlijn. 

Het slachtoffer hoorde terwijl hij geparkeerd stond aan de Langestraat dat er iets van zijn taxi af werd gehaald. Toen hij uitstapte zag hij dat een groep jongens de kentekenplaat van zijn taxi hadden gehaald.

Hierop ontstond een discussie die uiteindelijk uitmondde in een vechtpartij waarbij de taxichauffeur zwaar werd mishandeld. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld door ambulancepersoneel.

Aanhouding

Een politieagent zag terwijl hij in gesprek was met mogelijke getuigen van de vechtpartij, dat één van hen bebloede knokkels had. Ook volgde nieuwe informatie dat deze jongeman mogelijk betrokken was geweest bij de mishandeling. Hierop is de verdachte, een 18-jarige man uit Vriezenveen, aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

Getuigen

De politie heeft aanwijzingen dat de jongeman die is aangehouden niet alleen was en meerdere jongens uit zijn groep zich schuldig hebben gemaakt aan mishandeling. Daarom worden getuigen gezocht van deze vechtpartij.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of door Politie Hengelo een privébericht te sturen via social media.

Sponsor