Taxichauffeur beroofd in Hengelo-Zuid

0
902
Een Duitse chauffeur is mishandeld en beroofd door twee mannen.

HENGELO – In de vroege ochtend van zondag 15 april meldde een taxichauffeur afkomstig uit Duitsland zich bij de politie omdat hij was beroofd.

De beroving had vermoedelijk plaats ergens tussen 06.00 en 06.20 uur in de omgeving van Hengelo-Zuid. Een specifiekere locatie is helaas niet bekend.

De taxichauffeur had twee mannen opgehaald bij een horecagelegenheid in Schüttorf. Beide mannen hadden vooraf een bedrag betaald en wilden graag naar Hengelo worden gebracht. In Hengelo-Zuid aangekomen greep één van de mannen de taxichauffeur van achter vast en werd de chauffeur meerdere malen geslagen. Vervolgens hebben de mannen de portemonnee van de chauffeur met enkele honderden euro’s en andere waardepapieren, waaronder de autopapieren van de taxi, weggenomen. Daarna gingen zij er vandoor.

Signalement

Het signalement van de beide daders luidt als volgt:

Man 1: ongeveer 30 jaar oud, normaal postuur, tussen 1.65 en 1.75 meter lang, donker haar in een knotje aan de achterkant.
Man 2: ongeveer 30 jaar oud, normaal postuur, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, kort donker haar. Deze man was iets langer dan de man met het knotje.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Mensen die iets hebben gezien of beschikken over informatie die mogelijk tot de daders kan leiden, worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844 of anoniem via Bel M, 0800-7000.

Sponsor