Streetsoccer schenkt 10 mille aan Jeugdsportfonds Hengelo-Borne

0
494
Het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne kreeg een mooi bedrag overhandigd. Foto: Rotary Club Hengelo Driene.

HENGELO – Hangar 11 op Vliegveld Twenthe is drie dagen lang een heuse voetbalarena. Gisteren en vandaag zijn de voorrondes en donderdag de finale van het jaarlijkse streetsoccertoernooi. De sponsors zorgden weer voor een mooi bedrag voor het goede doel. 

Achthonderd leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 nemen deel.

Het toernooi, dat voor de vijfde keer wordt gehouden, is georganiseerd door Rotary Hengelo Driene in samenwerking met Hengelo Sport. Het vindt voor de eerste keer niet plaats in de hallen van Hazemeijer Hengelo. De nieuwe locatie heeft veel meer ruimte.

Vandaag wordt gespeeld van 13.30 tot 20.00 uur. Uit alle categorieën plaatsen de beste acht teams zich voor de finaleronde. Die is donderdag tussen 15.30 en 19.00 uur.

Cheque

Jaap Komen, voorzitter van de Rotary Club Hengelo Driene bood dinsdagavond wethouder Mariska ten Heuw en Sander Boschker, ambassadeur van het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne, een cheque aan van 10.000 euro. ”Hier ben ik hartstikke blij mee. Dit betekent dat weer 50 kinderen waarvan de ouders het anders niet kunnen betalen, mee kunnen doen met sport”, aldus de wethouder.

Sponsor