Stepteam Twente pakt prijzen op Belgisch criterium

0
469
Patrick Olthof won goud in de categorie Heren Cadetten. Foto: Stepteam Twente

HENGELO – Afgelopen zondag werd er voor het eerst een wedstrijd voor de Nationale Kickbike-Cup verreden op Belgische bodem. Dat leverde drie keer goud op voor Stepteam Twente. 

Het parcours was 2,28 km lang en werd mede gebruikt door ligfietsers/wielrenners. Het was een warme dag waardoor de renners goed moesten blijven drinken.

Drie keer eerste

Nynke Engels reed in haar categorie cadetten dames een hele mooie race en finishte als eerste. Bij de heren cadetten wist Patrick Olthof gelijk van start een groot gat te slaan op zijn concurrenten. De gehele wedstrijd heeft hij dit vol weten te houden en won daardoor de race.

Foto: Stepteam Twente

Bij de heren masters streden twee rijders van Stepteam Twente om het podium. Andre Thiemann werd tweede en zijn teamgenoot Arjan Engels derde.

Geja Olthof wist bij de dames veteranen het goud binnen te slepen. Roel Haveman heeft in de heren veteranen klasse na een zware eindsprint de derde plaats weten te bemachtigen.

Eurocup

Enkele leden zijn zich nu aan het voorbereiden op de Eurocup in Tsjechië, die komend weekend zal plaatsvinden. De volgende Nederlandse wedstrijd is op 6 augustus in Oostzaan.

Sponsor