Sofia Dragt live in oude watertoren

0
380
De film Andras met de prachtige muziek live gespeeld door Sofia Dragt.

HENGELO – Met trots presenteert Stichting In Wording op zaterdag 24 maart Sofia Dragt in de oude watertoren van Hengelo.

De jury van de Grote Prijs van Nederland schatte Sofia Dragt’s muziek al op waarde in; samen met haar band won ze in 2013 in de categorie Singing & Songwriting. Het leidde tot de EP Over Rainbows en in 2014 lanceerde Sofia de luid bejubelde debuut-cd I see you. En nu is er het album Still here met zeven zorgvuldig gesmede popsongs met een klassieke touch. Gekoppeld hieraan de korte film Andras van filmmaker Jonathan Smit.

Andras

In de live show van Sofia Dragt, gecombineerd met filmbeelden, wordt het publiek meegenomen in de wereld van een Andras, een vrouw met buitengewone krachten, die ze niet altijd onder controle heeft. Constant op de vlucht, om maar niet ontdekt te worden, in een maatschappij waar ze niet geaccepteerd wordt.

Gratis entree

Vanaf 19.00 uur gaat de watertoren aan de Watertorenlaan 56 open en kan iedereen een plekje bemachtigen. Om 20.00 uur start de film en het bijhorend concert. De entree is gratis. De organisatie adviseert te parkeren bij het FBK-stadion.

www.sofiadragt.com

Sponsor