Snelbuffet Bos wordt Big Snack

0
524
Snelbuffet Bos gaat verder als Big Snack.

HENGELO – Snelbuffet Bos aan de Oude Bornseweg 102 in de buurt ’t Wilbert wordt Big Snack. Dankzij deze formule kan de cafetaria naast het reeds uitgebreide assortiment de klanten mee laten profiteren van de vele aanbiedingen.

Met maar ruim 100 zelfstandige cafetaria-ondernemers is Big Snack één van de grootste cafetaria franchiseformule in Nederland. Een laagdrempelige formule voor cafetaria’s met een buurtfunctie. De slogan luidt: ‘lekker in de buurt’. 

Big Snack is onderdeel van het Formulehuis Horeca van totaalgroothandel Sligro. Daardoor profiteren klanten van Big Snack van de beste kwaliteit. Big Snack stelt de hoogste  hygiëne-eisen aan haar cafetaria’s.

Openingsacties

Van woensdag 14 tot en met maandag 19 februari is er een aantal openingsacties bij Snelbuffet Bos. Voor 8 euro krijgt de klant een gezinszak patat met vier snacks. Een broodje hamburger speciaal kost deze dagen slechts 2,50 euro. Of kies voor de snackdeal: een bamischijf, frikandel, kroket of kaassoufflé voor 1 euro.

Snelbuffet Bos maakt nog veel dingen uit eigen keuken, zoals gehaktballen, saté, shaslick, Vietnamese loempia’s, tomaten- en knoflooksaus en rundvlees- en zalmsalade

Snelbuffet Bos werd 45 jaar lang gerund door Johan Bos. In september 2016 is hij gestopt met zijn zaak.

Openingstijden

Big Snack Snelbuffet Bos is op maandag en van woensdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 21.00 uur, dinsdag gesloten.

Sponsor