Shakespeare in Twekkelo

0
601
De reprise van 'Zwölfte Nacht - Was ihr wollt' wordt komend weekend opgevoerd in Twekkelo.

TWEKKELO – Shakespeare in Twekkelo / Wat Jij Wil wordt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei opgevoerd in Het Elkeman, Twekkelerweg 356 in Twekkelo.

Dit is een Nederlands-Duitse openluchttheatervoorstelling. Met Jan Sturmius Becker, Christian Cadenbach, Marcell Kaiser & Laurens ten Den. De regie van het theaterstuk is in handen van Silvia Andringa.

Verhaal

De jonge schipbreukelinge Viola strandt op het verre eiland Illyrië. Zij verkleedt zich als man en treedt onder de naam Cesario in dienst van hertog Orsino. De hertog is al lange tijd verliefd op gravin Olivia. Deze liefde is echter niet wederzijds. Orsino stuurt Cesario als boodschapper naar Olivia om voor hem met jeugdige energie het hart te winnen van de gravin; die prompt verliefd wordt op de boodschapper. Vanaf dit moment begint een speelse komedie van verwarring en misverstanden. Het wordt er niet makkelijker op wanneer Sebastian, de doodgewaande broer van Viola, ook aanspoelt. Omdat het hof en de bedienden ook hun liefdesintriges verder ontwikkelen, staat het idyllische eiland Illyrië al snel ‘Herz über Kopf’.

Kaarten

De uitvoeringen zijn van vrijdag en zaterdag van 19.30 tot 20.45 uur en zondag van 15.30 tot 17.15 uur. Warme kleding en enige kennis van de Duitse taal wordt aanbevolen.

Kaartverkoop via info@sart.tv en 06-28 96 31 37.

www.hetelkeman.nl
m.facebook.com/zwoelfteNacht

Sponsor