Routes Conrad Twente Rally aangepast

0
806
Het Nederlandse rallyseizoen wordt zondag rondom Hengelo afgesloten met de Conrad Twente Rally. Foto: Facebook Conrad Twente Rally

HENGELO – De Conrad Twente Rally wordt verreden op zondag 22 oktober. De organisatie heeft de routes op het laatste moment moeten aanpassen, waaronder KP Zeldam.

Van KP Boekelo/Hengelo is het eerste stuk helaas geschrapt. ”Het goede nieuws is dat we geen proef hoeven te laten vervallen en de nieuwe proef Stepelo blijft intact. Eén en ander komt door een tekort aan veiligheidsofficials en perikelen rondom de vergunningen”, aldus de organisatie op Facebook.

Publieksproef

Natuurlijk is zoals elk jaar ook de publieksproef Hengelo Zuid opgenomen in de route, met als spectaculair sluitstuk de DHL-Arena. De start van de wedstrijd vindt plaats vanaf het serviceterrein op de parkeerplaats van Thales.

Wedstrijden

Er zijn maar liefst vijf verschillende wedstrijden: Conrad Twente Rally, Youngtimer Rally, Historic Rally, Legend Rally en TwenteShort Rally. De start is om 10.00 uur.

Racedemo’s

Het pauzeprogramma biedt spectaculaire racedemo’s in de DHL Arena, onder andere met karts, RC-auto’s, autocross sprinters en dragsters.

De entree voor de DHL Arena  is 5 euro (tot 16 jaar gratis). Net als elk jaar is er een gratis publieksinfo, inclusief kaarten.

Live verslag

De Twente Rally is zondag live te volgen op de Facebookpagina: www.twenterally.nl Het team van Socialmediapromo raast van start naar proeven en uiteindelijk de finish en podium om geïnteresseerden te voorzien van interviews, sfeerbeelden en de eerste info in beeld.

De Conrad Twente Rally bestaat sinds 1984 en is een jaarlijks terugkerend autosportevenement bezocht door circa 30.000 toeschouwers.

Sponsor