Reünie van Bataafs Lyceum / Bataafse Kamp

0
6164
De reüniecommissie (van links naar rechts en van boven naar beneden): Mark Kwakman (huidige directeur), Benno Lümker (oud-docent LO), Ru van Wezel (oud- docent NA en oud leerling), Freddy Walhof (docent DU), Ko Zurink (oud- docent LO, TN en oud-leerling) en Rien ter Ellen (docent SK). Foto: Bataafs Lyceum

HENGELO – Het Bataafs Lyceum houdt op 14 oktober een reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.

September 2017 is het 100 jaar geleden dat Hengelo een HBS rijk werd. Een mooiere aanleiding om een reünie te organiseren en een gezamenlijk feest te vieren bestaat bijna niet.

Benieuwd wat er van je oud-klasgenoten terecht is gekomen? Zin om bij te kletsen? Of is het nu echt eens tijd om een drankje te drinken met je favoriete leraar van toen? Waar wacht je nog op?

Wat kun je verwachten?

De oud-leerlingen en (oud-)leraren zijn van harte welkom tussen 15.00 en 21.00 uur in de aula van het Bataafs Lyceum, M.A. de Ruyterstraat. Kaarten kosten 15 euro p.p. Hiervoor krijgt men koffie met lekker, er zijn honderden foto’s van vroeger te bezichtigen, live muziek, een fotograaf (foto’s zijn na afloop van de reünie van de site van het Bataafs Lyceum te downloaden) en vooral veel gezelligheid.

Voor 15 euro extra kan tussen 18.00 en 20.00 uur gebruik worden gemaakt van het stamppotbuffet. Geen zin in buffet? Er zijn ook belegde broodjes te koop. Deze hoef je niet van te voren te bestellen.

Aanmelden

De reüniecommissie vraagt alle oud-leerlingen, huidige en voormalig personeelsleden van de Bataafse Kamp / het Bataafs Lyceum zich vooral aan te melden en samen dit jubileum te vieren.

Aanmelden kan via: www.osghengelo.nl

 

 

Sponsor