Reünie Bataafs Lyceum / Bataafse Kamp komt eraan

0
684
Ontmoet tijdens een gezellige reünie je oud-klasgenoten en oud-leraren weer. Foto: Bataafs Lyceum

HENGELO – Het Bataafs Lyceum houdt op zaterdag 14 oktober een reünie ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan. De reüniecommissie is op zoek naar de laatsten die zich nog niet hebben aangemeld.

September 2017 is het honderd jaar geleden dat Hengelo een HBS rijk werd. Een mooiere aanleiding om een reünie te organiseren en een gezamenlijk feest te vieren bestaat bijna niet.

Benieuwd wat er van je oud-klasgenoten terecht is gekomen? Zin om bij te kletsen? Of is het nu echt eens tijd om een drankje te drinken met je favoriete leraar van toen? Waar wacht je nog op?

Programma

De oud-leerlingen en (oud-)leraren zijn van harte welkom tussen 15.00 en 21.00 uur in de aula van het Bataafs Lyceum, M.A. de Ruyterstraat. Kaarten kosten 15 euro p.p. Hiervoor krijgt men koffie met lekkers, er zijn honderden foto’s van vroeger te bezichtigen, live muziek, LuckyPhotobooth en vooral veel gezelligheid. Tussen 18.00 en 20.00 uur kan voor 15 euro p.p. gebruik worden gemaakt van het stamppotbuffet (aangeven bij aanmelding).

Aanmelden

De reüniecommissie vraagt alle oud-leerlingen en huidige en voormalig personeelsleden van de Bataafse Kamp / het Bataafs Lyceum zich vooral aan te melden en samen dit jubileum te vieren.

Aanmelden kan via www.bataafsereunie.nl

Sponsor