Renovatie oudste Thales-gebouw tot The Garden

0
668
MKB'ers in de hightech krijgen kansen op High Tech Systems Park. Foto: Christian van der Meij

HENGELO – High Tech Systems Park (HTSP) en HMO hebben vandaag een overeenkomst ondertekend om het oudste kantoorgebouw van Thales te renoveren tot The Garden. Hier kan het hightech MKB zich vestigen en deelnemen aan een businessprogramma.

Voor HMO is dit businessprogramma de rode draad voor de ontwikkeling in het gebouw. Provincie Overijssel ziet de ontwikkeling van High Tech Systems Park als een belangrijke stimulans voor de werkgelegenheid.

Directeur High Tech Systems Park, Vincent ten Thij: ”De ontwikkelingen in de hightech-branche gaan razendsnel, je kan het niet meer alleen. Dit geldt voor het MKB, maar ook voor Thales. Er is behoefte aan een innovatieve, open en transparante samenwerking in een werkomgeving waarin talent elkaar ontmoet en verbindt.”

Eddy van Hijum, gedeputeerde Economie: ”Het MKB is dé banenmotor van Overijssel. Wij willen ondernemers alle mogelijkheden bieden zich te ontwikkelen, innovaties tot stand te brengen of de optimale vestigingsplaats te vinden. Dit pand verschaft de ondernemers de ideale gelegenheid om met elkaar hun marktkansen te vergroten, te geven en te nemen, kennis te delen en te vermenigvuldigen.”

Sponsor