Record Store Day: Lisa Nora zingt in Boekhandel Broekhuis

0
915
Komt zaterdag naar Lisa Nora luisteren bij Boekhandel Broekkhuis.

HENGELO – Op zaterdag 21 april is het Record Store Day. Lisa Nora treedt die dag om 13.45 uur op in Boekhandel Broekhuis in Hengelo. De entree is gratis.

Lisa Nora is een singer-songwriter uit Enschede, die een mix brengt van pop en folkmuziek. Geïnspireerd door het verleden, bijzondere verhalen en hedendaagse helden hoor je deze combinatie van genres terug in haar muziek, die binnenkomt als een avontuurlijk boek.

Lisa Nora heeft naast haar reguliere shows het afgelopen jaar bijna 30 optredens door het hele land gedaan met de Popronde, daarnaast heeft ze in september haar eerste werk uitgebracht: Like a Stone. Onlangs heeft ze haar nieuwe videoclip van Locked your Love uitgebracht op Youtube.

Nog meer optredens

Voor wie om 13.45 uur niet kan: Lisa Nora geeft zaterdag nog meer optredens. Van 11.45 tot 12.30 uur is ze bij Boekhandel Broekhuis in Almelo en van 15.45 tot 16.30 uur treedt ze op in Boekhandel Broekhuis in Enschede.

Record Store Day

Record Store Day is in 2007 opgericht tijdens een bijeenkomst van onafhankelijke platenzaakeigenaren en medewerkers in Baltimore, USA. De eerste Record Store Day vond plaats in Amerika op 19 april 2008. Dit jaar, op 21 april 2018, vindt de elfde editie plaats. In Nederland wordt Record Store Day voor de negende keer gevierd.

Inmiddels komen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken, in 23 landen verspreid over Europa, Amerika, Azië en Australië en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

www.lisa-nora.com
www.recordstoreday.nl

Sponsor