Real Human Bodies opnieuw in Hengelo

0
660
Deze nieuwe en grotere versie van Real Human Bodies biedt aan de bezoekers een uitgebreidere expo met nog meer thema’s en grote complete menselijke figuren. Foto: Facebook Real Human Bodies

HENGELO – Bij Hazemeijer Hengelo is eind deze maand voor de tweede keer de anatomische tentoonstelling Real Human Bodies te zien. Nu met een nieuwe uitgebreide collectie didactische exponaten.

Deze verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D exhibits. De rondreizende tentoonstelling Real Human Bodies heeft als doel de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers  door te geven.

Kanker

Nieuw dit jaar is een speciale afdeling waar aandacht wordt geschonken aan één van de meest destructieve ziektes van deze tijd: kanker. Verschillende types en ziektebeelden zoals tumoren worden hierbij getoond om een beter inzicht in deze ziekte, zijn oorzaken en gevolgen te verkrijgen.

Verdere onderwerpen zijn: skelet, bewegingsapparaat, hersenen en het zenuwstelsel, genitaliën, het hart en de bloedsomloop, nieren en urinewegen, spijsverteringsstelsel, zintuigen, luchtwegen en longen.

Openingstijden

De tentoonstelling is te bezoeken van donderdag 26 t/m zondag 29 april, dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor scholieren en studenten. Voor kaarten: www.eventbrite.de

Sponsor