Rabotheater verkoopt meer kaarten

0
482
Jochem Myjer is in Hengelo heel populair Foto: Stephan van Fleteren

HENGELO – De online kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen begon donderdag. Inmiddels zijn er al ruim 25 procent meer kaarten verkocht dan hetzelfde moment vorig jaar.

Koploper was Jochem Myjer. Binnen een kwartier waren alle drie voorstellingen van de populaire cabaretier uitverkocht. Andere cabaretiers die erg in trek blijken zijn: Guido Weijers, Veldhuis & Kemper en Ali B.

Muziek

Naast cabaret is muziek een populair genre. De meeste kaarten zijn verkocht voor de optredens van 10CC, Naturally 7, Nick & Simon, OG3NE en de twee concerten van Herman van Veen.

In het rijtje van de voorstellingen die het beste verkopen, valt één voorstelling in het bijzonder op: de familievoorstelling ‘Woef Side Story’ van het Ro Theater.

Kaarten

“Het goede nieuws voor alle theaterliefhebbers: voor alle voorstellingen en concerten zijn nu nog kaarten beschikbaar, behalve voor Alan Parsons en Jochem Myjer”, zegt directeur Raoul Boer. “Maar om verzekerd te zijn van de beste plekken, zou ik niet te lang wachten met reserveren.”

Sponsor