Première The Mystery TJHO uitverkocht

0
447
De theaterproductie van het TJHO wordt zaterdagavond en zondagmiddag uitgevoerd.

HENGELO – Het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO) is afgelopen zomer voor de twaalfde keer naar Olonzac geweest. Hier hebben ze concerten gegeven en naar traditie een muziektheaterproductie voorbereid. De uitvoering is komend weekend.

De productie is deze keer in mysterie gehuld. De makers willen er dan ook niet te veel over verklappen, maar beloven dat het een spectaculair, vrolijk en kleurrijk gebeuren zal worden met veel aandacht voor decor en kostuums.

Zij verwijzen slechts naar een voor velen van televisie bekende show, waarbij alle muzikanten en acteurs een uitzonderlijke metamorfose hebben ondergaan. Een voorstelling die geschikt is voor jong en oud, want voor de wat oudere kijker een feest van herkenning, voor de jongere kijker een vrolijk spektakel.

Dirigente Kimmy Reef is verantwoordelijk voor de muzikale leiding. De regie is in handen van Marike Vijver.

Kaartverkoop

De première van The Mystery op zaterdag 30 september om 20.30 uur is uitverkocht. Voor de reprise op zondag 1 oktober om 15.00 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. De entree bedraagt 10 euro (voorverkoop 8 euro). Voorverkoop tot donderdag 22.00 uur. Bestellen kan bij: tickets@armonia.nl

De uitvoering is in turnhal Weusthag aan de Uitslagweg 102.

Sponsor