Opening business centrum van World Trade Center Twente

0
578
Het business centrum van het WTC Twente wordt maandag officieel geopend. Foto's: WTC Twente

HENGELO – Na een drukke opstartperiode en de inpandige verbouwing van de ‘business wing’ met kantoorruimtes voor internationaal opererende bedrijven, wordt het nieuwe Business Centrum van het World Trade Center Twente op maandag 6 november officieel geopend.

Het nieuwe business centrum vormt een unieke werk-, kennis- en ontmoetingsomgeving gericht op internationaal zakendoen en brengt ondernemers, overheden en kennisinstellingen bij elkaar.

Het nieuwe onderkomen van het WTC Twente is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen het WTC Twente, de gemeente Hengelo en het project Hart van Zuid, en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en de Regio Twente.

Paneldiscussies

Er zijn maandag voorafgaand aan de opening twee paneldiscussies. Ronde 1 gaat over ‘Arbeidsmarkt Twente in internationaal perspectief’ en ronde 2 over ‘Kansen over de grens. Burgemeester Sander Schelberg verricht om 12.30 uur de officiële openingshandeling. Deze bijeenkomst is voor leden van de WTC Twente Business Club, partners van het Expat Center Twente en genodigden.

World Trade Day

’s Middags vindt in het WTC Twente de World Trade Day 2017 plaats. De kans om op een middag in contact te komen met vijftien ambassades. Met interessante workshops, info-points, internationale gastsprekers en advies op maat.

Naast een aantal succesvolle ondernemers uit de regio, zoals Bas Oude Luttikhuis (ikwilvanmijnautoaf.nl), Jan Harmen Wiebenga (Triboform) en Geert Braaksma (voorzitter van de Twente Board), zijn er buitenlandse experts en meerdere ambassades en World Trade Centers op 6 november te gast.

Deelname voor WTC Twente Business Club leden is gratis. Voor niet leden zijn de deelnamekosten 50 euro.

wtctwente.nl

Sponsor