Ook Aldi Dikkersplein dicht wegens verbouwing

0
666
Zo komt in de verbouwde Aldi aan het Dikkersplein de versmarkt er uit te zien. Foto: Martin Hogeboom Aldi Nederland

HENGELO – Konden we begin vorige week al melden dat de Aldi in winkelcentrum Hengelose Es tijdelijk gesloten is vanwege een grote verbouwing ook de Aldi aan het Dikkersplein gaat een weekje dicht.

Het filiaal aan het Dikkersplein gaat per vrijdag 26 januari dicht en gaat op vrijdag 2 februari weer open (08.00 uur). Het gaat om een verbouwing. De oppervlakte van de verkoopruimte blijft gelijk: 1.015 m2.

Nieuwe formule

De winkel wordt verbouwd naar de nieuwe formule. Daarbij is veel aandacht voor vers en duurzaam geproduceerde producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag. Nieuw is dat bij binnenkomst klanten worden verrast door de geur van versgebakken brood. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten.

De Bake Off nieuwe stijl. Foto: Martin Hogeboom Aldi Nederland

Daarnaast is de winkel ruimer van opzet en zijn producten beter vindbaar door duidelijke borden in de winkel.

Opening

Bij de opening wordt een gezellige drukte verwacht: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs: een kraskaart met daarop een prijs variërend van artikelen uit het vaste assortiment, diverse apparatuur of multi-media tot een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er – zolang de voorraad strekt – een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Sponsor