Onno Fiechter lijsttrekker VVD Hengelo

0
802
Fractievoorzitter Onno Fiechter was de enige kandidaat voor het lijsttrekkerschap.

HENGELO – Onno Fiechter (24) is de nieuwe lijsttrekker van de VVD in Hengelo voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Dat is besloten tijdens de ledenvergadering van de VVD Hengelo.

Onno Fiechter: ”Ik ben blij met het vertrouwen dat de leden in mij hebben uitgesproken. Er waren geen tegenkandidaten, dat laat zien dat we eensgezind de campagne in kunnen gaan.”

Fiechter is sinds januari fractievoorzitter van de VVD. Oud-fractievoorzitter Jos Rikkerink heeft toen het stokje over moeten dragen vanwege gezondheidsredenen.

Fiechter gaat vol vertrouwen de campagne in: ”Mijn eerste termijn als raadslid ging snel en als hoogtepunt kijk ik terug op het vrijgeven van de koopzondagen. Dat is echt een mooi voorbeeld hoe we als overheid een stap terug doen en het vertrouwen aan ondernemers geven. Met die missie ga ik door. Voor ons zullen de binnenstad, veiligheid en de economie hoog op de agenda staan. Ik wil graag het optimisme terug in onze stad. Hengelo moet weer een stad worden waar we met z’n allen trots op zijn.”

De volgorde van de rest van de lijst zal in november bekend worden.

Sponsor