Nieuwjaarsrecepties in Hengelo: toasten op het nieuwe jaar

0
410
Tijd voor nieuwjaarswensen. Foto: Christian van der Meij

HENGELO – Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwjaarsrecepties. Menige partij of vereniging in Hengelo houdt er eentje. Onder het genot van een hapje en drankje wordt een toast uitgebracht op het nieuwe jaar. 

Een overzicht:

HKC Hengelo

Het bestuur van HKC Hengelo nodigt leden en andere belangstellenden van harte uit op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari om 20.00 uur in het clubhuis aan de Ruysdaelstraat 2. Deze avond worden ook de jubilarissen gehuldigd.

PvdA Hengelo

De nieuwjaarsborrel van de PvdA Hengelo is op zaterdag 6 januari om 16.00 uur in café de Cactus, Pastoriestraat 37. 

HVV Hengelo

Bij HVV Hengelo wordt zondag 7 januari vanaf 09.30 uur het jaarlijkse Boerenkooltoernooi gehouden. Aansluitend kan iedereen deelnemen aan het stamppotbuffet, waarna er vanaf 13.30 uur gelegenheid is de nieuwjaarswensen uit te wisselen met mede-leden en bestuursleden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Zie: www.hvvhengelo.nl

MPM

Atletiekvereniging MPM houdt op zondag 7 januari de nieuwjaarsreceptie. Leden en vrijwilligers zijn van 15.00 tot 17.00 uur welkom in de kantine.

HVV Tubantia

In het clubhuis van HVV Tubantia is op zondag 7 januari ook de nieuwjaarsreceptie. Met vanaf 11.00 uur het 7:7 toernooi voor de diverse elftallen.

ATC’65

Alle leden, vrijwilligers, trainers, ouders van jeugdleden, sponsoren en alle anderen die zich betrokken voelen bij ATC’65 zijn van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 7 januari van 14.00 tot 18.00 uur. Alle kampioenen van het afgelopen jaar worden gehuldigd en er is een verloting/tombola.

Gemeente Hengelo

Het gemeentebestuur nodigt alle Hengeloërs uit op dinsdag 9 januari van 16.30 tot 18.30 uur het glas te heffen op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsbijeenkomst is in de Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44. Samen wordt teruggeblikt op het jaar 2017 en zet burgemeester Sander Schelberg een aantal Hengeloërs in het zonnetje. Trompetensemble Oyofo treedt voor de aanwezigen op.

Hockeyclub Twente

HC Twente wenst iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2018. Belangstellenden worden op zaterdag 13 januari om 20.00 uur verwelkomt op de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis om op het nieuwe jaar te proosten.

Tennisclub Groot Driene

Bij TC Groot Driene is op zondag 14 januari het Snerttoernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Het tennistoernooi begint om 10.30 uur. Aanmelden kan tot en met donderdag 11 januari via toernooicommissie@tcgrootdriene.nl of bij Riekie Nijland, tel. 074-242 94 40. De receptie begint om 15.00 uur.

SB Hengelo

Small Business Hengelo houdt op maandag 15 januari de nieuwjaarsborrel. De bijeenkomst wordt gehouden bij Paviljoen de Ontmoeting, Prins Bernhardplantsoen 1. De aanvang is 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Ook niet-leden zijn welkom. Wel even aanmelden via info@smallbusinesshengelo.nl.

SP Hengelo

De SP Hengelo houdt op maandag 15 januari haar openbare nieuwjaarsbijeenkomst in poppodium Metropool. Speciale gast is Lieke Smits, de landelijke kandidaat-partijsecretaris van de SP. Deze avond is er ook aandacht voor de lancering van het SP
verkiezingsprogramma Voor Elkaar, Voor Hengelo. De bijeenkomst begint om 19.30 uur met een inloop met koffie. De toegang is gratis.

VVD Hengelo

De VVD Hengelo houdt op 19 januari om 20.00 uur een nieuwjaarsreceptie bij café ’t Neutje.

Eentje vergeten? Mail naar: appcourant@gmail.com

Sponsor