Nick & Simon bij Media Markt Hengelo

0
580
Gloednieuw werk van het Nederlandstalige zangduo uit Volendam.

HENGELO – Nick & Simon zijn donderdag 28 september in Media Markt Hengelo op Het Plein om hun nieuwe album ‘Aangenaam’ te signeren.

De signeersessie is tussen 16.00 en 17.00 uur. Dit is dé mogelijkheid om met beide heren op de foto te gaan en/of een handtekening te bemachtigen.

Aangenaam

Het album ‘Aangenaam’ is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd en bevat onder andere de singles Zing! (feat Jayh) en Welkom. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo. Schrijven deden Nick & Simon voorheen altijd apart, omdat zij normaal verschillend te werk gaan.

Het album Aangenaam verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks.

Live in Hengelo

Op 11 oktober start een uitgebreide tournee langs 55 theaters, met de band die ook op het album speelt. Nick & Simon komen op zaterdag 16 december naar Schouwburg Hengelo. Voor kaarten: www.schouwburghengelo.nl

Sponsor