Modespektakel Hengelo kiest eigen miss

0
1784
Het Hengelose modefeestje zorgt jaarlijks voor een bruisende binnenstad. Foto : Christian van der Meij

HENGELO – In de binnenstad is het zondag 10 september mode wat de klok slaat. Voor de negentiende keer wordt hier het Modespektakel Hengelo gehouden. 

Ruim tweehonderd modellen showen op de imposante catwalk van 600 meter over drie shows de nieuwste najaars,- en wintermode.

Een uniek Lifestyle Event op het marktplein staan garant voor een gezellige en bruisende koopzondag voor iedereen.

Miss Modespektakel

Dit jaar wordt tijdens het jaarlijkse Modespektakel Hengelo voor het eerst de Miss Modespektakel gekozen. Vijf jonge vrouwen maken kans op deze titel. Joy Blijd, Marjolein Koopmans, Chinouk Kaspermans, Katie Jasmijn Bajric en Sanne Boink schitteren zondag op de catwalk. De eerste missenronde is om 14.30 uur en de grande finale is om 16.00 uur. De missen worden beoordeeld door een jury en het publiek. Like je favoriete miss met een ❤️ op Facebook. Er kan worden gestemd tot zondag 14.00 uur.

Prijzen

Miss Modespektakel mag onder andere meelopen als model bij de hair desingshow van Müfide Hair & Art en Hellen van Rees tijdens de Fundraising Fashion Fair 2017 op 19 november in Hengelo. Ook krijgt ze een internationale opdracht aangeboden en een professionele portfolio.

Modeshows

De modeshows op de catwalk zijn om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur.

Kids Catwalk workshop

Jonge talentjes kunnen zondag ook schitteren op de catwalk. Zij krijgen een workshop onder begeleiding van een ‘echt’ model. Samen met Sproet is dit hun kans om te schitteren op de catwalk. Aanmelden kan zondag bij de stand van Kidsvilla & Sport BSO’s op het Lifestyle Event op het marktplein om 14.15 uur.

Kinderen kunnen op de catwalk leren lopen als echte missen.

www.facebook.com/Modespektakel

Sponsor