Mishandeling Hengeloër in opsporingsprogramma

0
516
Voor het programma Onder de Loep is een reconstructie gemaakt. Op de foto de figuranten. Foto: Twitter Chantal Westerhoff

HENGELO – In Onder de Loep, het opsporingsprogramma van RTV Oost, wordt donderdag 15 juni aandacht gevraagd voor de zware mishandeling van een 69-jarige Hengeloër in het Weusthagpark op 18 mei j.l.

De politie is nog steeds op zoek naar de agressieve man die de Hengeloër die donderdagmiddag zwaar toetakelde.

Wat was er ook weer gebeurd?

De man liet rond 13.00 uur zijn honden uit in het Weusthagpark en zou zijn mishandeld door de andere man, die kennelijk opmerkingen maakte over zijn honden. De man kwam gewond thuis en kon aanvankelijk niet terughalen wat er nou precies was gebeurd.

Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar enkele botbreuken in het gezicht werden vastgesteld.

Signalement dader

Het zou gaan om een Nederlandse man tussen de 30 en 45 jaar oud. Deze zou klein van stuk zijn (1.70 meter – 1.75 meter) en een gezet postuur hebben. Verder zou hij rossig haar hebben gehad en een blauwe bloes met een wit slingermotief hebben gedragen.

Getuigen

De politie neemt deze zaak hoog op en is nog steeds op zoek naar de dader. Als u informatie heeft, kunt u helpen. Bel in dat geval met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De uitzending begint donderdag om 17.46 uur.

Sponsor