Marktplein op de schop: beslis mee over nieuwe ontwerp

0
413
Hengeloërs mogen meebeslissen over het ontwerp voor het marktplein.

HENGELO – Het marktplein gaat op de schop. Van zondag 26 november tot en met zondag 3 december kunnen alle Hengeloërs van 8 jaar en ouder stemmen op één van de drie conceptontwerpen. De bewoners beslissen dus mee over hoe het marktplein eruit komt te zien.

Voor elke 100e en 1.000e stemmer is er een leuke prijs en er is een kleur- en tekenwedstrijd voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8.

Drie ontwerpen

Drie gerenommeerde ontwerpbureaus – IAA, Mecannoo en West8 – hebben een concept schetsontwerp voor het marktplein gemaakt. De ontwerpen worden zaterdag 25 november onthuld en vanaf zondag 26 november 12.00 uur kan er worden gestemd.

Concepten

De ontwerpen zijn concepten, er kunnen nog aanpassingen gedaan worden. Suggesties, ideeën of verbeteringen op het ontwerp kunnen op het stembiljet worden aangegeven.

Stemmen

Stemmen kan van zondag 26 november tot en met zondag 3 december. Iedere Hengeloër van 8 jaar en ouder mag zijn of haar stem uitbrengen op een ontwerp. Vergeet niet uw ID mee te nemen, dat is nodig om zeker te weten dat degene die stemt, in Hengelo woont. Keuze en suggesties kunnen worden aangegeven op het stembiljet dat op het stembureau wordt overhandigd.

Waar en wanneer?

Het stembureau staat op de hoek Markt/Molenstraat. Het stembureau is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Kijk op www.bureauhengelo.nl/stemophetmarktplein of like de Facebookpagina www.facebook.com/stemophetmarktplein.

Winactie

Iedereen die een stem uitbrengt, maakt ook kans op een leuke prijs. Elke 100e
en 1.000e stemmer wordt beloond. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de ondernemers in de binnenstad.

Kleur- en tekenwedstrijd

Voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool is er een kleur- en tekenwedstrijd. Alle basisscholen krijgen kleurplaten uitgereikt. De leerlingen kunnen deze naar het stembureau brengen en hier een leuke prijs voor de hele klas mee winnen.

Sponsor