Lonnekerberg Veldtoertocht

0
376
De deelnemers aan de Lonnekerberg Veldtoertocht kunnen kiezen voor een rit van 30 of 50 kilometer. Foto: Edwin Nieuwenhuis

HENGELO – RTC Hengelo houdt op zondag 11 maart de Lonnekerberg Veldtoertocht 2018. De deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 30 of 50 kilometer. De route voert door het mooie Twentse landschap.

In de route zijn enkele single tracks van de her en der aangelegde mountainbikeroutes opgenomen. Sommige delen van de route behoeven toestemming van de landeigenaar c.q. natuurbeheerder i.c het Overijssels Landschap. Dit is het deel van de route dat voert door (een gedeelte van) het bosgebied van Hof Espelo, over de Lonnekerberg en een deel van de route dat voert door het gebied dat bekend staat als het Holthuis (in de buurt van de Pannenkoekenplas).

Uitdrukkelijk dient te worden opgemerkt dat de ontheffing alleen en enkel voor deze dag geldt. Met klem dringt de vereniging er dan ook op aan op alle andere dagen van het jaar deze delen van de route links te laten liggen.

Start

De start- en finishlocatie is sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518. De kosten voor deelname bedragen 4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige fietsers. Inschrijven kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van Scan & Go zodat de deelnemers snel op pad kunnen.

www.rtchengelo.nl

Sponsor