Ladies Night in bioscoop

0
370
Een avondje uit voor de dames.

HENGELO – In Cinema Hengelo is woensdag 11 oktober weer een Ladies Night. Dit keer wordt de film Alles voor elkaar vertoond.

De bezoeksters worden vanaf 19.00 uur welkom geheten met een drankje. Er staan vele standjes met van alles op het gebied van lifestyle, beauty & fashion. In de pauze is er een loterij waarbij kans kan worden gemaakt op tal van leuke prijzen. Uiteraard zal de goodiebag niet ontbreken.

Alles voor elkaar

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht.
In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt?

Reserveren

De filmvertoning begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 15 euro.
Voor reserveringen: www.cinemahengelo.nl

Sponsor