Laatste balkonplaatsen voor Die Zauberflöte

0
440
Die Zauberflöte: magische operabeleving van formaat.

HENGELO – De Staatsopera van Tatarstan voert op woensdag 14 maart in Schouwburg Hengelo Die Zauberflöte op. Die Zauberflöte is de meest gespeelde opera van Mozart en behoort tot het onverwoestbare repertoire van alle grote operagezelschappen.

Niet alleen vanwege de prachtige muziek, maar ook omdat de rijke symboliek van het sprookjesverhaal verwijst naar thema’s van de wereld van vandaag.

Magisch

In een betoverende uitvoering neemt de Staatsopera van Tatarstan het publiek in een Harry Potter-achtige sfeer mee in het verhaal. Zo ontstaat het ideale decor voor wonderbaarlijke verwikkelingen met geheime deuren, gevaarlijke opdrachten en goede én kwade toverkrachten.

De opera wordt in het Duits gezongen met Nederlandse boventiteling.

Balkonplaatsen

Via de website kunnen alleen nog plaatsen op het balkon worden besteld. Dit zijn prima eersterangs plaatsen, met goed zicht op het podium en de boventiteling.

Onder het balkon, op de rijen 15 t/m 19 zijn ook nog plaatsen beschikbaar, maar vanaf deze plekken kan men de boventiteling niet zien. Als u toch liever op een van deze rijen zit, belt dan met de kassa (074-255 67 89).

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost 2,50 euro en begint om 19.00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

Kaarten voor de voorstelling kosten 37,50 euro. De aanvang is 20.00 uur.

www.schouwburghengelo.nl

Sponsor