L.O.L. Surprise ruildag bij Intertoys

0
3219
Deze verzamelfiguurtjes zijn dé hit onder jonge meiden.

HENGELO – Intertoys houdt op zaterdag 3 februari de L.O.L. Surprise dag? In alle winkels kunnen meisjes die dag tussen 14.00 en 15.00 uur hun dubbele figuurtjes ruilen of meedoen met de kleurwedstrijd en gave prijzen winnen.

Ook de Intertoys winkels in Hengelo aan de Enschedesestraat 26-28 en op Plein Westermaat doen mee.

Speelgoedrage

L.O.L Surprise is de nieuwste speelgoedrage onder jonge meiden. Om bij deze minuscule L.O.L. Tots verzamelfiguurtjes te komen, moet wel wat moeite worden gedaan. Namelijk een magische bal met zeven lagen uitpakken.

Laat je verrassen door L.O.L.

In iedere laag van de toverbal zit een leuke accessoire voor het popje verpakt als een klein cadeautje. Zoals een bedeltje in de vorm van een waterfles, een paar kleine schoentjes en kleertjes. Maak je de popjes nat dan veranderen ze van kleur, beginnen te huilen of te plassen.

Verzameldiertjes

Naast de poppetjes zijn er ook verzameldiertjes: de L.O.L. Surprise pets. Deze leuke verzameldiertjes zijn net zo ‘fashionable’ als hun baasjes.

Er zijn verschillende dieren te sparen.

Een L.O.L. Surprise verrassingsbal kost 9,99 euro. Zaterdagmiddag krijgen klanten een gratis button bij aankoop van een L.O.L. Surprise bal.

Sponsor