Kraskaarten en foodtruck bij feestelijke opening Aldi Dikkersplein

0
594
De eerste 400 klanten hebben vrijdag altijd prijs. Foto: Aldi Nederland 

HENGELO – De verbouwde Aldi-vestiging aan het Dikkersplein in Hengelo wordt vrijdag 2 februari om 08.00 uur feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Paul Zwijnenberg.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Kraskaarten

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staat de prijs genoemd,
bijvoorbeeld een e-bookreader, een externe harde schijf of een tegoedbon ter waarde van 250 euro.

Foodtruck

Op de openingsdag staat een foodtruck op de parkeerplaats. Om klanten extra te verwennen, worden hier diverse kleine gerechten vers bereid, welke gratis geproefd kunnen worden. Komend weekend zijn er ook diverse proeverijen in de winkel.

Duurzaamheid

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De nieuwe winkel aan het Dikkersplein beschikt over ruim 200 gratis parkeerplaatsen.
De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Sponsor