Klaar om te komen springen in gloednieuwe Jump XL Hengelo?

0
507
Iedereen die houdt van trampolinespringen is vanaf 28 april welkom in Jump XL Hengelo. @JumpXL

HENGELO – Trampolinepark Jump XL in Hengelo opent eind april de deuren. Vanaf 28 april kunnen uren worden gereserveerd om te komen jumpen. Natuurlijk een superleuk uitje in de meivakantie.

In het trampolinepark aan de Nico Maasstraat 8 in de Woolderes zijn naast de geschakelde trampolinevelden veel extra’s: twee lange tumbling lanes, een pillow pit, een foampit, een Ninja Course en een walk wall trampoline.

Naast free jump kunnen er ook lessen worden gevolgd. Leer de coolste stunts tijdens de speciale stunts & tricks lessen of neem deel aan trampoline fitness. Ook voor verjaardagsfeestjes ben je bij Jump XL aan het juiste adres.

Puppy Jump

Elke woensdag- en zondagochtend van 10 tot 11 uur kun je gezellig samen met je kleine spruit komen relaxen en jumpen. De Puppy Jump is voor ouders met kinderen van 1 tot 7 jaar.

Tickets

Tickets kosten 10 euro per uur. In verband met veiligheid en hygiëne zijn jumpsokken verplicht. Deze zijn voor 2,50 euro verkrijgbaar aan de kassa. De sokken zijn meerdere malen te gebruiken. De minimumleeftijd om te komen jumpen is 7 jaar.

Naast losse tickets worden ook 10 en 25 rittenkaarten verkocht. Een 10 rittenkaart kost 90 euro en een 25 rittenkaart 200 euro. Een rittenkaart is persoonsgebonden.

Reserveren

Jump XL Hengelo is dagelijks geopend. Voor reserveringen: jumpxlreservations.com

jump-xl.com/nl/hengelo
www.facebook.com/jumpxlhengelo

Sponsor