Kapster Nicole van der Linden genomineerd voor Coiffure Award

0
3574
Deze haarcreatie en het idee zijn van genomineerde Nicole van der Linden. Visagie: Lianne Baltes, styling: Judith Assink, model: Daniek Lijster, foto: Lutske Veenstra.

HENGELO – Kapster Nicole van der Linden van kapsalon Assink Pure Identity in Hengelo is genomineerd voor de Coiffure Award.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd, die jaarlijks wordt georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. De Coiffure Award 2018 telt maar liefst 93 genomineerden. 

De fotografie werd verzorgd door Lutske Veenstra, de visagie door Lianne Baltes en de styling door Judith Assink.

Kleurspecialist

Nicole werkt in kapsalon Assink aan de Enschedesestraat. Ze is masterstyliste en
kleur- en extensionspecialist. Ze werd al twee keer eerder genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award. Oktober 2017 won ze de Redken Color Awards. Ze kreeg een uitnodiging voor de National Redken Artist Connection in Austin in Texas. Op deze conferentie kon ze inspiratie opdoen en alles leren over de nieuwste innovaties op kleurgebied.

Bekendmaking winnaars

Nicole en alle andere genomineerden zijn uitgenodigd voor de genomineerdenavond op woensdag 14 maart om 19.30 uur in de Schwarzkopf Academy in Werkendam. In Studio 21 in Hilversum worden op zondag 22 april de winnaars bekendgemaakt. Voor kaarten bel je met de Coiffure Award informatielijn: 0183-50 94 68.

assinkonline.nl

Sponsor