Je Winkeltje gaat verhuizen naar Hengelo

0
582
Bij Je Winkeltje vind je altijd leuke spullen die je niet overal ziet. Foto: Je Winkeltje Lochem Facebook

HENGELO – Je Winkeltje in Lochem gaat verhuizen naar Hengelo. Op 30 september sluiten de deuren in Lochem en op vrijdag 27 oktober gaat de zaak weer open aan de Marktstraat 15 in Hengelo.

Heb je spullen die je wilt verkopen, tweedehands of zelfgemaakt, dan ben je bij Je Winkeltje aan het goede adres.

Stellingkasten huren

Voor een bepaalde periode kunnen één of meerdere stellingkasten worden gehuurd. Er is keuze uit een stelling met vier planken (100 cm breed en 50 cm diep) of eenzelfde stelling bestaande uit drie planken en een hanggedeelte (roede) voor kleding.

Huurprijzen

De huurprijs voor 1 week bedraagt 25 euro en voor elke daaropvolgende week wordt 20 euro berekend. Voor vier weken is de prijs 75 euro. De huurder richt zelf de stellingkast in en kan zodoende zelf de uitstraling en daarmee het verkoopsucces van de kast bepalen. Dagelijks zullen de kasten worden aangevuld waardoor het assortiment ook dagelijks verschillend is.

Kast reserveren

Wil jij er ook zeker van zijn dat ook jij direct een kast kunt huren, reserveer dan tijdig. Want vol=vol. Reserveren kun je doen door te mailen naar lochem@jewinkeltje.nl

Tweede poging

In Hengelo was al eens eerder een Je Winkeltje gevestigd (vanaf februari 2015). De winkel in het voormalige pand van Vaneker aan de Oldenzaalsestraat hield het een jaar vol. De huurders en verhuurder konden het destijds niet eens worden over de nieuwe huurprijs.

Sponsor