Inschrijving Open Podium Twente 2018 gestart

0
399
Voor talent uit Overijssel is de inschrijving voor de vijftiende editie van het Rabotheater Open Podium Twente geopend.

HENGELO – De inschrijving voor het Open Podium Twente 2018 is geopend. Het Open Podium Twente is dé talentenjacht van Twente voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Het Open Podium staat open voor deelnemers van alle leeftijden uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Kandidaten dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer?

De voorrondes van de vijftiende editie van het Open Podium Twente zijn op zaterdag 17 en zondag 18 maart. De halve finales vinden plaats op zaterdag 14 en zondag 15 april en de finale is op zaterdag 12 mei.

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars aan.

Prijzen

De eerste prijs bedraagt 2.500 euro, de tweede prijs 1.000 euro en de derde prijs 500 euro. Er wordt ook een Jong Talent Prijs uitgereikt van 750 euro. De winnaar van de publieksprijs krijgt 500 euro, de tweede 250 euro en de derde 100 euro. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Inschrijving

Inschrijven voor het Open Podium Twente kan door het insturen van het volledig ingevulde inschrijfformulier naar office@schouwburghengelo.nl. Inschrijven (tot uiterlijk 15 februari 2018) is gratis.

Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan Schouwburg Hengelo.

Voor inschrijving: www.schouwburghengelo.nl

Sponsor