Inloopbijeenkomst over vervanging riool in Mozartlaan

0
464
Impressie van de Mozartlaan na afloop van de werkzaamheden.

HENGELO – De gemeente vindt het belangrijk dat elke wijk in Hengelo is voorzien van een goed en betrouwbaar riool. Nu is het bestaande riool in de Mozartlaan aan vervanging toe.

Het riool wordt op korte termijn vervangen en de weg vernieuwd. Het ontwerp wordt woensdag 17 mei gepresenteerd aan de omwonenden tijdens een inloopbijeenkomst.

Voorstellen Roelofs

De gemeente Hengelo heeft er voor gekozen dit project als bouwteam samen met aannemer Roelofs uit te voeren. Dit houdt in dat de aan- nemer niet alleen het werk uitvoert, maar ook samen met de gemeente het ontwerp maakt.

Gedurende de uitvoering van dit werk is Kevin Boonk als omgevingsmanager aangesteld. Hier kunnen bewoners terecht met hun vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Hij is te bereiken via tel. 06-10 62 37 90 of per e-mail: k.boonk@roelofsgroep.nl.

Inloopbijeenkomst

De bijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur in scholengemeenschap Beyaert, Schützstraat 18. De bijeenkomst heeft een inloopkarakter. Binnenlopen kan op ieder moment. Medewerkers van de gemeente en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
Na deze avond werken we het ontwerp uit tot een definitief ontwerp.

Werkzaamheden

Van juni t/m augustus vinden de uitvoeringswerkzaamheden plaats van de Mozartlaan rondom het winkelcentrum en van augustus t/m december van het winkelcentrum tot en met de Josef Haydnlaan.

Sponsor