Hoeve Vooruit wint eerste vrouwenvoetbaltoernooi bij ATC’65

0
354
Op sportpark Slangenbeek voetbalden zondag damesteams om de hoogste eer. Na de wedstrijden was het tijd voor gezelligheid met een winter bbq. Foto: Facebook Meidenvoetbal ATC65

HENGELO – Bij ATC’65 vond zondag 14 januari het eerste vrouwentoernooi plaats voor senioren in de 3e, 4e en 5e klasse. Dit werd gewonnen door het team van vv Hoeve Vooruit. 

Er werd gestreden in twee poules van ieder zes teams. Het toernooi kreeg een internationaal tintje door deelname van Vorwärts Epe. 

Eigen dames goed op dreef

Omdat Tubantia op het laatste moment toch geen elftal op de been kon krijgen en zich dus moest afmelden, werd deze poule compleet gemaakt door het Vrouwen 1 zondag team en het Vrouwen 1 zaterdag team van ATC’65.

Beide teams komen uit in de vierde klasse, staan op de tweede plaats en zijn ook nog vertegenwoordigd in dezelfde bekercompetitie. De onderlinge wedstrijd tussen deze teams eindigde in een 1-1 gelijkspel. De zondag vrouwen van ATC’65 werden uiteindelijk tweede en de zaterdag vrouwen van ATC’65 derde.

Uitbreiden

Deze editie smaakte naar meer en ATC’65 wil volgend jaar dit vrouwentoernooi uitbreiden naar vijftien deelnemende teams.

Sponsor