Het Grote Sinterklaasfeest in Cinema Hengelo

0
401
Sinterklaas en zijn pieten brengen zondagmiddag een bezoekje aan Cinema Hengelo.

HENGELO – In Cinema Hengelo wordt zondag 3 december van 14.30 tot 17.00 uur Het Grote Sinterklaasfeest gehouden. Sinterklaas komt deze middag langs en er wordt een leuke sinterklaasfilm gedraaid.

Alle kinderen krijgen wat te drinken en de pieten nemen ook voor alle bezoekertjes een cadeautje mee.

Film Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

In de filmzaal wordt de film Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer vertoond. De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden, gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Kaarten

De film kan ook worden bekeken op zondag 3 december om 11.50 uur, maandag 4 december om 15.00 uur en dinsdag 6 december om 15.00 uur. De entree bedraagt 6,50 euro voor de ochtendvoorstelling en 8 euro voor de middagvoorstellingen.

www.cinemahengelo.nl

Sponsor