Help Technicality Crew naar WK in Glasgow

0
1513
Het allround hiphop gezelschap Technicality Crew is gekwalificeerd voor het WK 2017 in Glasgow. Foto: Facebook Technicality Crew

HENGELO – De dansers van Technicality Crew mogen naar het WK Street Dance van de United Dance Organisation, dat van 24 t/m 27 augustus wordt gehouden in Glasgow. De liefde en de passie voor de danssport is er. Het enige dat nog ontbreekt, zijn de benodigde centen.

Technicality Crew eindigde in mei op het EK in het Duitse Wunderland Kalkar op een vierde plek. En dit leverde een plek op voor het WK. De dames hebben het hele jaar hard gewerkt om er straks te staan. Ze hebben nu alleen nog wat financiële hulp nodig.

Steun de dansers

Help Technicality Crew om naar het WK in Schotland te gaan. Sponsor een bedrag naar keuze op rekening: NL59ABNA 0452 0588 80 t.n.v. X-Dance Sponsoring Technicality Crew WK 2017.

De dansers zeggen dankbaar te zijn met elke gift en delen daarom een nog niet eerder vertoond filmpje op Facebook van één van de ladies van het wedstrijdteam: Nikki Meijerink (19) uit Hengelo. ”Dit jaar heeft ze zich heel erg ontwikkeld en ze staat te popelen om haar moves te laten zien op het WK.” Nikki scoorde op het EK solo zilver en goud samen met Roxaine Vianne Wessels.

Kinderkledingactie

De dames zijn zelf ook als druk bezig met het inzamelen van geld voor hun reis, maar zijn er nog lang niet. Ze kunnen kinderkleding gebruiken voor de verkoop. Kleding kan worden langsgebracht bij dansstudio X-Dance aan de Achterhoekse Molenweg 271-7 in Hengelo op woensdag 26 juli van 20.30 tot 22.00 uur.

Sponsor